Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Великий автоспорт повернувся на Донеччину

22 та 23 серпня на території Маріуполя, Нікольського і Мангушського районів відбулися змагання всеукраїнського рівня з автомобільного спорту – ралі «Маріуполь», які включили в себе «Національне змагання», ІІ етап чемпіонату України з ралі, трофей «RALLY LEGENDS» і чемпіонат Донецької області з ралі.
 
Змагання, присвячені Дню Державного Прапора України, зібрали 30 екіпажів з 11 областей України. 
 
Донецьку область на змаганнях представили 6 екіпажів.
 
Найкращих результатів досяг екіпаж Юрій Руденко - Дмитро Смоляков (місто Маріуполь, ВАЗ 2108), який посів 10 місце у «Національних змаганнях», 9 місце у абсолютному заліку і 2 місце у класі 2WD ІІ етапу чемпіонату України з ралі, 3 місце у трофеї «RALLY LEGENDS», а також став переможцем чемпіонату Донецької області з ралі.
 
Екіпаж Олексій Давиденко - Даніїл Ластенко (місто Маріуполь, Mitsubishi Lancer) за підсумками змагань мають наступні результати: 11 місце у «Національних змаганнях», 10 місце у абсолютному заліку і 7 місце у класі 4WD Open ІІ етапу чемпіонату України з ралі, а також «срібло» чемпіонату Донецької області з ралі.
 
Екіпаж Руслан Куталовський – Максим Гороховцев (місто Маріуполь, ВАЗ 2108) посів 15 місце у «Національних змаганнях» і здобув «бронзу» чемпіонату Донецької області з ралі.
 
Екіпаж Андрій Бутенко – Віталій Павлов (місто Маріуполь, ВАЗ 2108) посів 21 місце у «Національних змаганнях», 15 місце у абсолютному заліку і 4 місце у класі 2WD ІІ етапу чемпіонату України з ралі, 5 місце у трофеї «RALLY LEGENDS» і 4 місце чемпіонату Донецької області з ралі.
 
 
На жаль, серед дев’ятьох екіпажів, що не фінішували з різних причин, були і наші екіпажі: Сергій Козачище – Анатолій Стороженко (місто Маріуполь, ВАЗ 2105), який зазнав аварії за дві спецділянки до фінішу, і екіпаж Надія Соболєва – Тетяна Кравцова (місто Дружківка, ВАЗ 2108), у якого на п’ятій спецділянці вийшло з ладу зчеплення.  
 
Більше інформації про підсумки змагань можна знайти на сайті RALLY.IN.UA і сторінці «Ассоциация Автоспорта Приазовья» у соціальній мережі Фейсбук.
 
26.08.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах