Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Легкоатлетична естафета в Бахмуті до Дня Державного Прапора і Дня Незалежності України

21 серпня на стадіоні «Металург» міста Бахмут відбувся захід, присвячений Дню Державного Прапора та Дню Незалежності України: легкоатлетична естафета за участю провідних спортсменів міста та вихованців КДЮСШ №1.

Спортивний захід відкрила заступник начальника управління Наталія Радіонова, яка привітала спортсменів і побажала своїми успіхами в спорті та в житті примножувати добробут і прославляти України: «Яскравим прикладом патріотизму є спортсмени й тренери, які своїми здобутками на змаганнях всіх рангів прославляють Україну та сповнюють наші серця гордістю за сильних і талановитих. Невід’ємними атрибутами спортивних перемог є державні символи - прапор, гімн і герб України».

Майстер спорту України та провідна спортсменка Бахмута Олена Радюк провела розминку, а по закінченню заходу разом з заслуженим тренером України Ігорем Скирдою нагородила переможців, призерів та учасників естафети. Вони отримали грамоти управління та солодкі призи.

З нагоди свят управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради, Бахмутський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», КДЮСШ №1 щиро побажали усім здійснення задумів, планів та досягнень на благо України! Нехай над рідною землею панує мирне небо, а успіх кожного з нас робить державу міцнішою та заможнішою!

25.08.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах