Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Традиційний обласний турнір з черліденгу «Donbass Open» у Покровську

23 серпня велика зала спорткомплексу «Металург» міста Покровськ зустріла учасників традиційного щорічного обласного турніру з черліденгу «Donbass Open». Близько 70 учасників – представників Покровська, Родинського, Білицького і Добропілля – змагалися у «соло», «дуетах», «квартетах» і «командах».

На відкритті змагань десять спортсменів Донецької обласної федерації черліденгу груп підтримки спортивних команд – представники СК «Альтаір» (місто Покровськ) і СК «Файт» (місто Родинське) – урочисто отримали посвідчення «Кандидат у майстри спорту України» з черліденгу.

За підсумками здобутих нагород турніру найсильнішою виявилася команда міста Покровськ (47 золотих медалей), на другій сходинці – команда Білицького (17 золотих нагород), на третій – місто Родинське (9 золотих медалей).

Переможці і призери турніру нагороджені грамотами управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації, а також медалями і кубками Донецької обласної федерації черліденгу.

Додамо, що змагання проведені відповідно до вимог та рекомендацій Міністерства охорони здоров’я України для запобігання поширення коронавірусної хвороби (COVID-19).

24.08.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах