Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Велопробіг у Бахмуті до Дня Незалежності України та Дня Державного Прапора України

20 серпня у місті Бахмут відбувся традиційний велопробіг, присвячений Дню Незалежності України та Дню Державного Прапора України. У спортивно-масовому заході взяли участь 30 спортсменів, які подолали дистанцію 16 км.

Яскравим прикладом патріотизму для всіх завжди слугують спортсмени й тренери, які своїми здобутками на змаганнях всіх рангів прославляють Україну та сповнюють наші серця гордістю за сильних і талановитих. А невід’ємними атрибутами спортивних перемог є всіма шановані державні символи – прапор, гімн і герб.

Головна мета фізкультурно-оздоровчого заходу - популяризація велосипедного спорту серед місцевого населення та залучення до регулярних занять фізичною культурою і спортом.

У цьому спортивно-масовому заході взяли участь 30 спортсменів, які подолали дистанцію 16 км. Протягом усього велопробігу спортсменів супроводжувала машина управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради та бригада медпрацівників КЛПЗ «Обласний лікувально-профілактичний заклад». 

Втомлені та щасливі учасники велопробігу фінішували на міському стадіоні «Металург». Кожен спортсмен отримав солодкі призи від управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради.

 

21.08.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах