Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Автомобілісти Донеччини досягли екватору всеукраїнських змагань з міні-ралі, картингу і дріфтингу

15 та 16 серпня Донецька область була представлена у трьох дисциплінах автомобільного спорту на всеукраїнських змаганнях.

На автомобільному спортивному комплексі «Чайка» (Київська область) Юрій Черногор (місто Покровськ) і Євген Слєпухов (місто Краматорськ) взяли участь у третьому етапі Національної серії з дріфтингу «Bitlook Pro-Am Drift».

За підсумками кваліфікації наші спортсмени кваліфікувалися до 32 учасників парних заїздів. Але цього разу стадія 1/32 фіналу стала непрохідною для представників команди «East Side Crew».

Тож після трьох раундів змагань Юрій Черногор посідає 23 місце, а Євген Слєпухов – 29 місце з 55 учасників. У командному заліку «East Side Crew» посідає 11 місце серед 17 команд.

Наступний етап змагань заплановано на 11-12 вересня в Одеській області. Детальна інформація про Національну серію з дріфтингу «Bitlook Pro-Am Drift» - за посиланням: bitlook.net/proamdrift/.

Паралельно Юрій Черногор взяв участь у третьому етапі чемпіонату України з картингу «Rotax MAX 2020», який пройшов у ці ж терміни на СК «Чайка». За результатами фінальних заїздів Юрій вдруге посів друге місце у класі «Master» і збільшив свої шанси стати призером за підсумками чемпіонату.

Наступний етап чемпіонату України з картингу 2020 року «Rotax MAX 2020» запланований на 29 серпня у Дніпропетровській області.

Третій з шести етапів чемпіонату України з міні-ралі - ралі «Куяльник» - традиційно пройшов на трасі в селі Северинівка Одеської області. Безліч різних поворотів, швидкісних відрізків, а також підйомів і спусків роблять мотор однією з важливих технічних складових цієї гонки.

Результати етапу підтверджують ці слова: з 24 екіпажів, що вийшли на старт, фінішували лише 15. На жаль, через технічні неполадки автомобіля не фінішував і екіпаж № 35 – Соболєва Надія/Кравцова Тетяна, який змагається у класі Р6 на автомобілі ВАЗ 2108. За підсумками трьох етапів змагань наш екіпаж посідає 21 місце в абсолютному заліку і 2 місце у своєму класі.

Наступний етап змагань – ралі «XADO DRC» заплановано на 29-30 серпня у Харківській області. Більше інформації - за посиланням: limancup.com.ua.

20.08.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах