Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Селидовому пройшов відбір на Кубок України зі спортивної аеробіки

15 серпня на базі Комунального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа м. Селидове» відбувся Кубок відокремленого підрозділу Всеукраїнської громадської організації «Федерація України зі спортивної аеробіки та фітнесу» в Донецькій області «SUMMER CUP – 2020». 
 
Змагання зібрали 107 учасників із чотирьох міст області (Мирноград, Гірник, Селидове, Українськ), яких з початком змагань привітали голова суддівської бригади, суддя міжнародної категорії Ілона Карпенко та директор ДЮСШ міста Селидове Олександр Шостак. Від імені міського голови він побажав юним спортсменам міцного здоров’я, вдалих виступів і переможних місць.
 
Командний залік визначив найсильніші команди турніру:
1 місце - СК «Бригантина» м. Мирноград (тренери Ілона Карпенко, Тамара Кравцова);
2 місце - Селидівський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» м. Гірник (тренери Тетяна Кучерук і Олена Куцева);
3 місце - КЗ «ДЮСШ м. Селидове» (тренер Лариса Капітонова);
4 місце - ДЮСШ м. Українськ (тренер Анастасія Кривинець).
 
Варто зазначити, що змагання відбулися з дотриманням усіх діючих вимог щодо запобігання розповсюдженню коронавірусної інфекції в регіоні з обов’язковим медичним супроводом.
 
За підсумками турніру сформовано команду Донецької області для участі у всеукраїнських змаганнях, які відбудуться 22-23 серпня у Запоріжжі.
 
20.08.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах