Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Команда Донецької області виграла чемпіонат України з бігу на 10000 метрів

15 серпня в місті Луцьк відбувся чемпіонат України з бігу на 10000 метрів серед дорослих, молоді та юніорів, за підсумками якого збірній Донецької області вдалося посісти перше місце.

Наш регіон гідно представили чотири спортсмени Школи вищої спортивної майстерності, два з яких – Богдана Семьонова і Вадим Лонський – є спортсменами-інструкторами Донецької обласної штатної команди резервного спорту на 2020 рік

Саме Богдана Семьонова змогла продемонструвати найвищий серед атлетів Донеччини та свій найкращий результат – час 33:01.55 хвилини дозволив їй стати першою серед молоді й третьою серед жінок. Шосте місце за підсумками жіночої боротьби з особистим досягненням сезону – 34:23.89 хвилини – посіла Наталія Легонькова.

Серед чоловіків з новими власними рекордами виступили Вадим Лонський (29:45.01 хв.) та Артем Піддубний (30:53.35 хв.). Час Лонського виявився кращим серед молоді та дев’ятим серед чоловіків, час Піддубного – п’ятнадцятим серед чоловіків.

Зазначені результати принесли Донецькій області в командний залік 480 очок, а з додаванням 25% бонусу за виступ в єдиній формі – 600 підсумкових пунктів. У збірної Києва, що стала другою – 495 очок, у третьої Дніпропетровської області – 330 очок.

 

Фото - Миколи Комаровського (https://sport.rayon.in.ua/) та Володимира Волкова

18.08.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах