Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Геннадій Завертайло виборов у Черкасах «срібло» всеукраїнського турніру. «Бронза» – у Владислава Євтушенка і Владислава Отечка

14 та 15 серпня у спорткомплексі «Будівельник» міста Черкаси пройшов всеукраїнський турнір пам’яті Івана Піддубного з греко-римської боротьби, в якому взяли участі борці з 16 регіонів країни віком до 20 років – юніори та 2000-2003 р.н.

Після затяжного карантину борці повернулись до змагань і визначили найсильніших у вагових категоріях від 55 кг до 130 кг. Цей турнір є етапом відбору до складу збірної України для участі в чемпіонаті світу серед юніорів.

Срібним призером у ваговій категорії до 55 кг став Геннадій Завертайло (тренери спортсмена – Олексій Кривощоков, Ігор Годлевський). У фінальній сутичці вихованець СДЮШОР ім. Г.Г.Узуна зустрівся з чемпіоном України серед юніорів Владом Куськом з Запоріжжя. У завзятій боротьбі маріуполець поступився з рахунком 1:3, але виборов місце в збірній команді України. Нагадаємо, що Геннадій Завертайло є спортсменом-інструктором Донецької обласної штатної команди резервного спорту на 2020 рік.

Бронзовими призерами турніру пам’яті Івана Піддубного стали вихованці ДЮСШ №1 Краматорської міської ради: у ваговій категорії до 67 кг – Владислав Євтушенко (тренер – Олег Євтушенко), у вазі до 77 кг – Владислав Отечко (тренери – Сергій Васильченко, Ігор Оськін).  

23 серпня на навчально-тренувальному зборі в Конча-Заспі збірна України розпочне підготовку до чемпіонату світу, який відбудеться в грудні у місті Белград (Сербія).

 

18.08.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах