Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Інваспорт. Відкритий чемпіонат Бахмута з дартсу провели на «Словкурорті»

14 серпня члени товариства «Надія» здійснили виїзд до санаторію «Слов’янський» з метою проведення на місцевому пляжі комплексу реабілітаційних заходів, у тому числі – виїзний відкритий чемпіонат Бахмута з дартсу серед осіб з ураженнями опорно-рухового апарату, в якому взяли участь 14 жінок та 8 чоловіків.
 
За результатами змагань переможцем серед чоловіків став Артур Радковський (візок), друге місце посів Ігор Радковський (стоячи), третє місце у Андрія Ринки (стоячи).
 
Серед жінок чемпіонкою стала Світлана Романенко (стоячи), другою стала Катерина Мезенцева (візок), третє місце у Алли Гончаренко (стоячи).
 
Переможці та призери нагороджені медалями, кубками та грамотами.
 
Слід зазначити, що це був перший виїзд, який став можливим завдяки реалізації конкурсу громадських організацій, що проводила Бахмутська міська рада. Організація «Надія» отримала фінансову допомогу на проведення двох фізкультурно-оздоровчих виїздів для осіб з ураженнями опорно-рухового апарату на пристосований пляж лікувального озера «Словкурорту» із проведенням змагань з адаптивних видів спорту. Від міського бюджету в рамках програми отримано 10800 грн на транспортні витрати та призову атрибутику (кубки та медалі).
 
18.08.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах