Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Бахмут вп’яте прийняв відкриті змагання з голболу «Кубок Донбасу»

9-13 серпня на базі Бахмутського індустріального фахового коледжу Державного вищого навчального закладу «Донецький національний технічний університет» відбувся V відкритий обласний турнір «Кубок Донбасу» з голболу серед спортсменів з вадами зору, присвячений Дню Незалежності України.

Організаторами змагань, за підтримки управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації, виступили Донецький регіональний центр з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт» та Донецький обласний осередок спортивної федерації незрячих України.

Цього року захід, який відбувся в Бахмуті вже вп’яте, зібрав 36 спортсменів у складі 6 команд із 4 областей: Донецької (збірні ДРЦ «Інваспорт» та ДОО СФНУ), Житомирської, Київської та Полтавської (2 колективи). З вітальними словами на урочистому відкритті до учасників звернулися: начальник ДРЦ «Інваспорт» Костянтин Шевченко, заслужений майстер спорту України з плавання серед спортсменів з вадами зору, багаторазовий чемпіон Паралімпійських ігор, голова ДОО СФНУ Олександр Мащенко та головний суддя змагань, суддя міжнародної категорії Світлана Мороз.

Змагання відбулися з дотриманням усіх діючих вимог щодо запобігання розповсюдженню коронавірусної інфекції в регіоні. Медичний супровід здійснювали працівники Обласного лікарсько-фізкультурного диспансеру.

 

За підсумками запеклої боротьби місця розподілилися таким чином:

1 місце – Полтавська область-2;
2 місце – Полтавська область-1;
3 місце – збірна ДРЦ «Інваспорт»;
4 місце – Житомирська область;
5 місце – Київська область;
6 місце – збірна ДОО СФНУ.

Переможців і призерів нагородили кубками, медалями та грамотами.

 
 
14.08.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах