Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Маріуполі визначили переможців Кубку України з вітрильного спорту в олімпійських класах яхт

4-8 серпня в місті Маріуполь відбулися змагання Кубку України з вітрильного спорту в олімпійських класах яхт: «470», «Laser», «Laser R», «RS:X», «Finn».

Перегони зібрали солідний склад учасників – 57 представників 8 регіонів країни: Дніпропетровської, Донецької, Запорізької, Миколаївської, Одеської, Тернопільської, Харківської областей та міста Київ.

Від Донеччини на змаганнях виступили 7 спортсменів Школи вищої спортивної майстерності регіону з міста Маріуполь: Валерій Кудряшов, Дмитро Бєлов, Вадим Окладніков, Станіслав Мулько, Олег Бардаков, Дмитро Коломієць, Андрій Кеня. У їх активі – повний комплект нагород: 1 «золото», 1 «срібло» та 2 «бронзи».

У найчисельнішому за кількістю учасників класі «Laser Radial» переможцем серед чоловіків став Вадим Окладніков із Маріуполя (6 очок за підсумками п’яти кращих гонок із шести), другим – Девід Ізмайловський з Одещини (17 очок), третім – ще один маріуполець, спортсмен-інструктор Донецької обласної штатної команди резервного спорту на 2020 рік Андрій Кеня (24 очка); серед жінок з першої по третю сходинки відповідно посіли Єлизавета Виноградова з Києва (15 очок), Софія Науменко з Дніпропетровщини (23 очка) і Катерина Гуменко з Одещини (36 очок).

У класі «Laser» за підсумками шести кращих гонок із семи 10 очок набрав Оскар Мадоніч з Одещини, який зміг випередити маріупольців Валерія Кудряшова (12 очок) і Станіслава Мулько (18 очок).

Змагання змішаних екіпажів у класі «470» завершилися таким чином: 1 місце – Борис Швець та Ангеліна Кошова з Києва (8 очок), 2 місце – Тетяна Лепша та Денис Осляк з Дніпропетровської області (16 очок), 3 місце – Кирило Долгов та Альона Полова з Запорізької області (17 очок).

Підсумки перегонів у класі «RS:X»: переможець – Олександр Тугарєв з Тернопільщини (5 очок), срібний та бронзовий призери – Владислав Менделенко (10 очок) і Олександр Менделенко (14 очок) з Дніпропетровщини.

У класі «Finn» змагання між представниками Дніпропетровської області Андрієм Гусенком та Валерієм Гусенком завершилися перемогою Андрія.

Усі протоколи Кубку України з вітрильного спорту в олімпійських класах яхт (4-8 серпня 2020 року, м. Маріуполь) доступні за посиланням.

 
 
 
 
 
 
 
13.08.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах