Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Велогонщики Донеччини здобули 6 медалей на чемпіонаті України в Богуславі

4-9 серпня в місті Богуслав Київської області відбувся основний чемпіонат України з велоспорту на шосе в олімпійських видах програми серед чоловіків, жінок, андерів (U23), юніорів, юніорок.

Усього змагання зібрали 186 учасників у складі 24 команд. Серед них Донецьку область представили 18 спортсменів, вихованці Школи вищої спортивної майстерності, Обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з велоспорту та Донецького обласного спеціалізованого коледжу спортивного профілю ім. С.Бубки.

За підсумками виступу в двох олімпійських дисциплінах у активі наших велосипедистів опинилось 6 медалей: 1 золота, 3 срібні та 2 бронзові.

Спортсменка ОСДЮСШОР з велоспорту та ДОСКСП ім. С.Бубки Алла Марущук виграла індивідуальну гонку на 25 км серед юніорок з результатом 40,54 хвилини.

Срібні нагороди здобули: Олена Ребракова (ОСДЮСШОР - ДОСКСП ім. С.Бубки) – у індивідуальній гонці на 25 км серед юніорок з результатом 42,10 хв., Валерія Кононенко (ШВСМ) – у індивідуальній гонці на 25 км серед жінок з результатом 38,32 хв., Анатолій Будяк (ШВСМ) – у індивідуальній груповій гонці на 198 км серед чоловіків з результатом 5:14:10.

Бронзовими призерами чемпіонату України в індивідуальній гонці на 25 км стали Гліб Юрченко (ДОСКСП ім. С.Бубки) та Андрій Василюк (ШВСМ) – серед юніорів та чоловіків відповідно.

Відзначимо, що завдяки вдалим виступам на національному рівні велосипедисти Донеччини здобули право участі в чемпіонаті Європи. Планується, що на міжнародну першість поїдуть Алла Марущук, Олена Ребракова, Валерія Кононенко, Даніїл Нікулін, Андрій Василюк та Анатолій Будяк.

 
 
12.08.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах