Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Оздоровчий збір юних борців Донеччини на морському узбережжі в Урзуфі

З 6 серпня на узбережжі Азовського моря в селі Урзуф (Мангушський район Донецької області) триває навчально-тренувальний оздоровчий збір юних борців Донеччини під керівництвом тренера-викладача відділення боротьби греко-римської КПНЗ «Обласна СДЮСШОР з видів боротьби» Павла Тяпіна та тренера-викладача КЗ «КДЮСШ «Прометей» (м. Маріуполь) Андрія Тяпіна.
 
Маріупольські ветерани греко-римської боротьби, майстри спорту, а нині небайдужі громадяни-меценати Олександр Дерепаска та Сергій Суряга  гостинно зустріли та розташували учнів-спортсменів на території приватної оселі. 
 
Юні борці мають нагоду гарно відпочити, потренуватися на чистому морському повітрі, скупатися у прозорій солоній воді, відвідати водні атракціони, покататися з вітерцем на «банані». Збалансоване живлення для юних спортсменів організовано у кафе вищого розряду.
 
Можливості провести спільне тренування зі спортсменами Київської області, які теж оздоровлюються у селі Урзуф, додають учасникам збору досвіду та впевненості в своїх силах. Навчально-тренувальний оздоровчий збір є запорукою гарного здоров’я та майбутніх перемог.   
 
11.08.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах