Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Вдала гра Світлани Чередниченко в Рейк'явіку

Шахістка з Шахтарська Світлана Чередниченко завершила участь у представницькому турнірі в столиці Ісландії «Reykjavik Open Chess 2013». Наша спортсменка показала тут кращий результат серед жінок і посіла перше місце серед чоловіків у рейтинговій групі до 2400.

Світлані вдалося виграти кілька партій проти гравців, що мають більш високий рейтинг. Так, вона випередила сім представниць з ТОР-100 рейтингу ФІДЕ.

В активі Світлани виявилося шість перемог і одна нічия - разом 6,5 очок. У підсумку представниця Шахтарська зіграла на турнірі з гросмейстерами Китаю, США, Ісландії, Фарерських островів, Бельгії, Канади та України (Юрій Кузубов).

За підсумками всього турніру Світлана поділила 22-е місце при 72-му стартовому номері. За додатковими показниками вона опинилася на 42-й позиції.

Також гідний результат за підсумками турніру - 29-е місце - показав ще один представник Донецької області - Юрій Кузубов з Краматорська.

Таким чином, на церемонії нагородження «Reykjavik Open Chess 2013» Світлана Чередниченко отримала два призи - за перемогу в жіночому розряді та за перше місце в рейтинговій групі до 2400. Рейк'явік може вважатися досить вдалим для Світлани, адже подібні призи вона виграє тут другий рік поспіль.

 
За інформацією спортивного клубу «ІСД»
 
02.03.2013

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах