Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Пілотний проєкт «Спортивний квест» у Дружківці

З 3 по 6 серпня на території мікрорайону №7 міста Дружківка проведено цикл спортивних заходів для юних мешканців міста. Це не тільки змагання, а й сповнене незабутніх вражень та емоцій свято.

Заходи з метою популяризації здорового способу життя організував Дружківський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з відділом з питань культури, сім’ї, молоді, спорту та туризму Дружківської міської ради.

До проведення заходів долучились волонтери Дар’я Старцева, Єлизавета Велігонова та Єлизавета Тимофєєва, які запропонували руханку, різноманітні спортивні ігри, змагання «Веселі старти», флешмоб. А в останній день діти із задоволенням взяли участь у нашому пілотному проєкті «Спортивний квест» під назвою «Діти обирають спорт та здоров’я».

У ході змагань діти проявили свої знання та вміння, виконали ряд цікавих завдань, відвідуючи відповідні станції: «Мелодія здоров’я», «Без права на помилку», «Спортивна вікторина», «Рух – це життя», «Зрозумій мене», «Майстерня здоров’я», «Цілюща абетка» та інші.

Заряд бадьорості та гарного настрою отримали всі учасники змагань. Діти продемонстрували свої спортивні здібності, техніку виконання фізичних вправ, згуртованість та дружбу. Дні спорту були насиченими, цікавими та змістовними.


06.08.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах