Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Володимир Мицик: Мультиспортивний простір у Дружківці є відкритим для всіх

5 серпня на площі Молодіжній у місті Дружківка відбулося відкриття мультиспортивного простору для всіх охочих займатися руховою активністю на свіжому повітрі – таким чином, Донецька область долучається до нової ініціативи, започаткованої Міністерством молоді та спорту України.

На захід завітали: начальник управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик, секретар Дружківської міської ради Володимир Григоренко, директор Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Сергій Головченко, директор Школи вищої спортивної майстерності Крістіна Русінова, директор Обласної спеціалізованої ДЮСШ олімпійського резерву з важкої атлетики Ігор Конопльов, начальник відділу з питань культури, сім’ї, молоді спорту та туризму Дружківської міської ради Юлія Пивовар, директор ДЮСШ м. Дружківка Володимир Страшненко, а також титуловані спортсмени Донеччини Михайло Шелест, Артем Гарбар (тхеквондо ВТФ), Костянтин Мусієнко, Дар’я Русаненко (пауерліфтинг), Вікторія Калюжна, Єгор Жуков, Андрій Аліксійчук (легка атлетика).

«Ідея Міністерства молоді та спорту України полягає в тому, щоб у різних куточках держави функціонували мультиспортивні простори, відкриті для всіх – людей різного віку та рівня підготовки. Спільно з Донецьким обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» ми раді реалізувати цю ініціативу на площі Молодіжній у Дружківці та сподіваємось, що все більше і більше мешканців Донеччини долучатиметься до активного спортивного життя!» - звернувся з вітальним словом до дружківчан Володимир Мицик.

Також Володимир Мицик закликав усіх бажаючих приєднатися до спільного перегляду трансляції матчу-відповіді 1/8 фіналу Ліги Європи між ФК «Шахтар» (Донецьк) – єдиним представником України на цій стадії єврокубків – і командою «Вольфсбург» з Німеччини. За підсумками гри «гірники» здобули переконливу перемогу з рахунком 3:0, і тепер їх суперником 11 серпня у чвертьфіналі Ліги Європи стане переможець пари «Базель» (Швейцарія) – «Айнтрахт» (Німеччина).

 
 

У програмі вільного спортивного простору 6 серпня, що розпочне роботу о 18:00, будуть організовані відкрите тренування з кросмінтону, можливість пограти в бадмінтон, катання на велосипедах (за наявності документів), катання на дитячих електрокарах, а також спільний перегляд трансляції футбольного матчу 1/8 Ліги Європи. Наступною датою проведення активностей стане 10 серпня.

Планується, що до кінця вересня на площі Молодіжній у місті Дружківка працюватимуть такі локації: футбол, баскетбол, волейбол, флорбол, легка атлетика, велоспорт, пауерліфтинг, важка атлетика, боротьба, тхеквондо, карате, самбо, кікбоксинг WAKO, кросмінтон, черліденг, воркаут, дартс, скандинавська ходьба.

06.08.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах