Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Маріуполі пройшов міський етап «Олімпійського лелеченя»

4 лютого в легкоатлетичному манежі комплексної дитячо-юнацької спортивної школи № 4 відбулася спортивно-конкурсна програма Всеукраїнського спортивно-масового заходу «Олімпійське лелеченя», яке проводиться під егідою Національного олімпійського комітету.

Організаторами міського етапу змагань виступили управління з фізичної культури і спорту та управління освіти Маріупольської міської ради.

У змаганнях взяли участь чотири загальноосвітніх навчальних заклади. Конкурсна програма складалася з яскравих презентацій, питань, що стосуються історії Олімпійського руху, а завершили змагання спортивно-ігрові естафети.

Після напружених інтелектуальних і творчих баталій хлопці вступили у протистояння в спритності та швидкості. Краще за всіх з естафетами впоралися учні 5-6 класів загальноосвітньої школи № 42. Зовсім небагато переможцям поступилася команда школи № 32, а третє місце посіли представники школи № 10. Лише остання естафета стала каменем спотикання для школи № 17, які стали в підсумку четвертими.

Під час церемонії нагородження всім дітям були вручені призи від управління з фізичної культури та спорту: яскраві книги, значки, вимпели і шкільна атрибутика з олімпійською символікою.

 
05.02.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах