Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Навчально-тренувальний збір кікбоксерів на узбережжі Азовського моря

З 15 по 22 липня на базі відпочинку «Вікторія» у селі Мелекіне Мангушського району, що на узбережжі Азовського моря, пройшли навчально-тренувальні збори для 12 вихованців секції кікбоксингу, що функціонує в спорткомплексі міста Добропілля під керівництвом тренера Рафаеля Сейранова і його помічника Максима Кочури.
 
Щоранку після сходу сонця хлопці пробігали дистанцію 7 кілометрів уздовж берега. Опівдні тренування проходили в морі, а ввечері на спортивному майданчику відпрацьовували вправи в парах у спортивній екіпіровці. Корисні та цікаві тренування чергувалися з насиченим відпочинком спортсменів. Тут і спортивні ігри з купанням, і вечірні прогулянки, наповнені живим спілкуванням молоді. Хлопці поділилися своїми враженнями про перебування на зборах.
 
Гліб Тараненко, вихованець секції, кандидат у майстри спорту України з кікбоксингу: «Дуже сподобалося тренуватися на свіжому повітрі, тим більше, коли перед тобою відкривається такий вид на море. Особливо сподобалися тренування у воді і чіткий розпорядок дня».
 
Дмитро Церковний: «Все було добре, сподобалися умови проживання і ситне харчування. Чудовий підхід тренерів до організації занять».
 
Дмитро Некіпелов: «Все дуже сподобалося, хотілося б додати ще занять в залі. Цікавими і веселими були і спортивні ігри у воді».
 
Яна Тамбовцева: «Дуже сподобалася ця поїздка. Хотілося б ще таких тренувань на морі і подібних зборів».
 
Варто відзначити, що на тренуваннях кожен викладався на повну, відпрацьовував старі і вивчав нові прийоми. За тиждень спортсмени повноцінно відпочили і поліпшили рівень фізичної підготовки, отримали яскраві враження, фантастичний заряд енергії, позитивні емоції і бойовий настрій для участі в Кубку Донбасу з кікбоксингу WAKO серед спортсменів віком від 10 до 40 років, який відбудеться 15 серпня в місті Курахове.
 
03.08.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах