Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


«Велике будівництво»: спорудження спортивно-оздоровчого комплексу в Краматорську йде за графіком

У рамках програми «Велике будівництво», що за ініціативи Президента України Володимира Зеленського спрямована на масштабну розбудову якісної інфраструктури, згідно затвердженого графіку триває спорудження спортивно-оздоровчого комплексу по вулиці Парковій у місті Краматорськ.

3 серпня з ходом реалізації проєкту ознайомилися заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін, Краматорський міський голова Андрій Панков і начальник управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик.

Представники підрядника – ТОВ «УБК №1» – запевнили керівництво області та міста, що роботи ведуться згідно плану і мають завершитися до 1 жовтня 2020 року. Зокрема, наразі завершено укладення середньої фракції щебня під основу футбольного поля зі штучним покриттям розмірами 105x68 м та розпочато облаштування третього шару з гранвідсіву. Найближчим часом візьмуться за зведення конструкцій адміністративної споруди з роздягальнями, господарчої будівлі та трибуни на 480 глядацьких місць.

Відзначимо, що майбутній спортивно-оздоровчий комплекс матиме умови для різних видів рухової активності. Так, вже завершено будівництво майданчика для пляжного волейболу 24х14 м, встановлено закладні під спортмайданчик для занять воркаутом, проходять роботи з влаштування щебеневої основи під бігові доріжки, що розташовуватимуться по колу футбольного поля. Окрім цього, підготовлено земельну ділянку під будівництво тенісного корту 40х20 м, встановлено опори під зовнішнє освітлення, зроблено підпірну стінку. Передбачається, що стадіон буде доступний без обмежень для всіх жителів міста, матиме пандус для маломобільних груп населення, асфальтний під’їзний шлях та автомобільну стоянку.

 
 
 

Нагадаємо, у контексті національного проєкту «Велике будівництво» 14 травня було відкрито перший в Україні спортивний об’єкт – крите футбольне поле зі штучним покриттям у парку культури та відпочинку «Сад Бернацького» міста Краматорськ. До жовтня 2020 року на території Донецької області мають відреконструювати стадіони у Селидовому і Слов’янську, збудувати «з нуля» стадіони у Краматорську та Волновасі.

03.08.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах