Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


«Велике будівництво»: в ході спорудження стадіону у Волновасі завершено облаштування основи під футбольне поле та бігові доріжки

У рамках програми «Велике будівництво», що була ініційована президентом України Володимиром Зеленським, продовжується спорудження «з нуля» сучасного стадіону в місті Волноваха по вулиці Донецькій. На сьогоднішній день завершено роботи щодо влаштування основи під бігові доріжки, а також дренажної системи під укладання штучного покриття футбольного поля.

30 липня робочу нараду з усіма причетними до будівництва провели заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін і начальник управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик.

Під час обговорення, до якого долучилися народний депутат України Дмитро Лубінець, керівництво Волноваської райдержадміністрації, районної ради, Волноваської ВЦА та представники підрядника – ТОВ «ТБК СХІД», було наголошено на неухильному слідуванні графіку виконання робіт, які мають бути завершені до 1 жовтня 2020 року.

Наразі завершено влаштування бетонної основи під бігові доріжки, а також укладено та утрамбовано третій шар основи з гранвідсіву під укладання штучного покриття футбольного поля розмірами 90х60 метрів. Безпосередньо облаштування сучасного поліуретанового покриття для бігових доріжок планується з 12 серпня, штучного газону для поля – з 25 серпня.

Окрім цього, на об'єкті споруджено основу під установку трибун для глядачів на 264 місця, а в будівлі, де розташовуватимуться душові та роздягальні, виконано розведення внутрішніх комунікацій, завершується утепления фасаду. Триває зведення підпірної стіни навколо футбольного поля. Також на спортивному об’єкті передбачені зовнішнє освітлення та парковка.

Замовником робіт є комунальна фізкультурно-оздоровча установа «Донецький обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». На 2020 рік задля реалізації проєкту передбачено кошти в сумі 27303,548 тис. грн., у тому числі 21903,548 тис. грн. – з обласного бюджету, 5400 тис. грн. – з районного бюджету.

Очікується, що сучасний стадіон на території біля Волноваської загальноосвітньої школи № 3 створить нові можливості для організації спортивного дозвілля населення міста та району, сприятиме залученню громади до регулярної рухової активності.

 
 
 
30.07.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах