Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


«Велике будівництво»: восени Селидове отримає оновлений стадіон «Шахтар»

У рамках програми «Велике будівництво», що за ініціативи Президента України Володимира Зеленського спрямована на масштабну розбудову якісної інфраструктури, згідно раніше складеного графіку триває реконструкція стадіону «Шахтар» дитячо-юнацької спортивної школи міста Селидове. Наразі в адміністративній будівлі, яку споруджено ще півстоліття тому, завершено накриття даху металочерепицею та активно проходять внутрішні роботи.

З ходом реконструкції 30 липня ознайомилися заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін і начальник управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик. Представники підрядника, яким виступає ТОВ «АЛЬЯНСБУД», у діалозі з керівництвом області підтвердили, що всі роботи мають завершитися до 1 жовтня 2020 року, а на сьогодні будівельна готовність об'єкта складає 38%.

Наразі на території стадіону «Шахтар» завершено облаштування комунікацій. На місці трибун, які фізично та морально застаріли, продовжується встановлення ступеневої металоконструкції, що дозволить розмістити 1493 нових глядацьких місця. Навколо сучасного футбольного поля зі штучним покриттям 105x68 м розпочато облаштування асфальтної основи під бігові доріжки з поліуретановим покриттям. У ході ремонту адміністративного корпусу, який матиме душові, роздягальні та робочі кабінети, наразі завершено перекриття даху металочерепицею, установлено пластикові вікна, відбувається обшивка стін приміщень гіпсокартоном. Також на території стадіону продовжуються спорудження двох вуличних туалетів із цегли, встановлення огорожі, облаштування під’їзних шляхів до об’єкту.

Окрім цього, проєктом передбачено встановлення зовнішнього освітлення та електронного табло, облаштування майданчика з тренажерним обладнанням, благоустрій. Замовником робіт, які фінансуються за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку, обласного та міського бюджетів, є відділ сім'ї, молоді та спорту Селидівської міськради.

Спостерігати за оновленням стадіону «Шахтар» у режимі реального часу можна завдяки вебкамері за посиланням: https://youtu.be/_-t3SsTMHOA. Реалізація проєкту дозволить створити сучасні комфортні умови для спортивних занять населення всіх вікових категорій, а також проведення змагань різних рівнів у якісно новому форматі.

 
 
 
 
30.07.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах