Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Краматорську стартував чемпіонат Донецької області серед шахістів до 12 та 14 років

27 липня в місті Краматорськ на базі шахового клубу ім. О.В.Момота розпочався чемпіонат Донецької області серед юнаків і дівчат до 12 та 14 років, присвячений Міжнародному дню шахів.

До участі в змаганнях, які триватимуть по 31 липня, заявилися 46 спортсменів (34 хлопці та 12 дівчат) із Вугледару, Добропілля, Краматорська, Слов’янська й Торецька.

На відкритті чемпіонату до шахістів з побажаннями показати свою найкращу гру звернулися начальник управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик та перший віцепрезидент федерації шахів Донецької області, директор Донецького обласного шахового клубу ім. О.В.Момота, голова Дитячо-юнацької комісії федерації шахів України Олександр Мартинков.

«Вихованці Донецького обласного шахового клубу ім. О.В.Момота постійно демонструють високий рівень підготовки, здобуваючи нагороди на змаганнях як всеукраїнського, так і міжнародного рівнів. Я щиро вірю, що серед вас, учасників сьогоднішнього турніру, є майбутні чемпіони. А для цього бажаю ніколи не зупинятися на досягнутому, працювати над помилками, самовдосконалюватися й примножувати власні досягнення», - сказав у привітанні до дітей Володимир Мицик.

Відзначимо, що чемпіонат Донецької області з шахів серед юнаків і дівчат до 12 та 14 років є першим подібним турніром після пом’якшення карантинних обмежень, встановлених з метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19). Трохи раніше, з 1 по 9 липня, у Краматорську відбувся шаховий фестиваль «Меморіал Олександра Момота» за п’ятьма розрядними категоріями, а з результатами чемпіонату Донецької області серед шахістів у віці до 8 та 10 років, що пройшов 3-7 березня 2020 року, можна ознайомитися за посиланням.

 
 
27.07.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах