Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Міський турнір у Дружківці з нагоди Дня шахів

22 липня в місті Дружківка, в приміщенні комунального підприємства «Дружківський міський парк культури та відпочинку» Дружківської міської ради, відбувся міський шаховий турнір з нагоди Дня шахів в Україні. 
 
Свято для всіх шанувальників інтелектуального виду спорту організували відділ з питань культури, сім’ї, молоді, спорту та туризму Дружківської міської ради спільно з  міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за активною участю міської спілки ветеранів.
 
Шахові змагання привчають до чіткого та логічного мислення, розвивають здібність до аналізу та довготривалого розумового навантаження, а також виховують цінні якості: витримку, винахідливість, наполегливість та непереборну волю до перемоги.
 
Усіх шанувальників та фанатів шахів привітали секретар міської ради Володимир Григоренко, начальник відділу з питань культури, сім’ї, молоді, спорту та туризму Дружківської міської ради Юлія Пивовар, голова міської спілки ветеранів Леонід Захватов.
 
Головним суддєю турніру виступив неодноразовий чемпіон міста з шахів Григорій Тарасенко, перший в Дружківці кандидат у майстри спорту, який виховав двократну чемпіонку України із шахів Ірину Дробітько.
 
Свої сили у сеансі одночасної гри випробували 17 осіб. Учасники різнились за віком та досвідом. Так, наймолодшим учасникам лише 9 років (Олеся Косач та Артур Минасов), а найповажнішому – 81 рік (Іван Чебукин).
 
Внаслідок щільної конкуренції місця розподілились таким чином. Серед молоді: I місце – Владислав Павлов; II місце – Давид Косач та Максим Міхно; III місце – Валерія Грицунова. Серед старшого покоління: I місце – Віктор Птичник; II місце – Євген Лебеденко; III місце – Володимир Швець, Іван Чебукин, В’ячеслав Коцубанов.
 
Переможців нагороджено грамотами та пам’ятними призами, а всі учасники отримали подарунки. Наприкінці заходу усім охочим надали можливість отримати майстер-клас від почесного гостя та судді турніру Григорія Тарасенка.
 
22.07.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах