Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


В Артемівську відбувся міжнародний турнір з волейболу

З 29 січня по 2 лютого в Артемівську в спортивному залі комплексу «Металург» пройшов міжнародний турнір з волейболу на призи народного депутата Сергія Клюєва.

В урочистому відкритті змагань взяли участь заступник міського голови Тетяна Петрієнко, помічник народного депутата Сергія Клюєва Сергій Мальцев та голова комітету з фізичної культури і спорту Артемівської міської ради Віктор Лис.

Учасниками змагань стали команди з Мінська (Білорусія), Артемівська, збірна Донецької області та дві команди із Санкт-Петербургу (Росія).

Турнір проводився за коловою системою. Кращою за його підсумками стала команда Артемівська. Друге місце посіли волейболісти із Санкт-Петербургу, а третє – з Мінська.

Призерів і кращих гравців нагородили грамотами, медалями, кубками, спортивним інвентарем від федерації волейболу Артемівська, міськспорткомітету та народного депутата Сергія Клюєва.

У проміжках між іграми для команд-учасниць були проведені екскурсії в соляні шахти Соледара, краєзнавчий музей, а також на Артемівський завод шампанських вин.

 
04.02.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах