Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Змагання з дворового футболу в Дружківці

15 липня на футбольному майданчику ЗОШ №7 відбувся фізкультурно-оздоровчий захід з дворового футболу «Футбол у кожен двір України» серед дітей віком до 16 років. Турнір організовано за ініціативи міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та відділу з питань культури, сім’ї, молоді, спорту та туризму Дружківської міської ради.

Головна мета заходу - популяризація масових занять фізичною культурою серед дітей та підлітків за місцем проживання та в місцях масового відпочинку шляхом залучення до занять з дворового футболу, а також пропаганда здорового способу життя.

Юні мешканці міста з різних мікрорайонів активно долучились до заходу. Суддею турніру виступив Артур Тараненко, вихованець тренера з футболу Євгена Крайнього. Команди сформували за ініціативи самих дітей, які займаються, або хочуть займатися футболом.

Кожна команда продемонструвала згуртованість, справжню волю до перемоги та фізичну витривалість. У підсумку змагань за коловою системою перемогла «Пума» (9 мікрорайон), друге та третє місця посіли відповідно команди «Рубін» та «Барселона».  

Усі учасники змагань нагороджені медалями та солодкими призами від  спонсора турніру - приватного підприємця Олега Іванова.

Організатори заходу подякували за співпрацю директорові загальноосвітньої школи №7 Олександру Рябченку.

15.07.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах