Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Бахмут прийняв обласні легкоатлетичні змагання на честь Ніни Зюськової

10-11 липня на стадіоні «Металург» міста Бахмут відбулися перші змагання з легкої атлетики після пом’якшення карантину – чемпіонат Донецької області серед дорослих, молоді, юніорів, юнаків 2003 року народження та молодше на честь переможниці Олімпійських ігор-1980 Ніни Зюськової.

Атлети й тренери виконували всі необхідні карантинні вимоги до проведення спортивних заходів: застосування засобів індивідуального захисту, дотримання соціальної дистанції, температурний скринінг. Сектори, пункти старту та фінішу були забезпечені дезінфікуючими засобами, одноразовими рушниками та масками.

Відзначимо, що в змаганнях взяли участь як провідні легкоатлети Донеччини (серед них – заслужений майстер спорту України, бронзова призерка Олімпійських ігор-2012 Аліна Логвиненко, майстри спорту України міжнародного класу, учасники Олімпійських ігор Сергій Смелик і Вікторія Ткачук), так і перспективні хлопці та дівчата, наймолодшими з яких були представники 2005 року народження.

За мету змагань, які проводилися федерацією легкої атлетики Донецької області за сприяння управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації та відділення НОК України в Донецькій області, ставилось укомплектування збірних команд Донеччини різних вікових категорій для участі в серпневих чемпіонатах України, що прийме місто Луцьк.

Результати змагань серед чоловіків/юніорів/юнаків: 1 день та 2 день.

Результати змагань серед жінок/юніорок/дівчат: 1 день та 2 день.

Особисті рахунки команд – за посиланням. Рахунок команди ДВУОР ім. С.Бубки – за посиланням.

 
 
15.07.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах