Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Лимані провели змагання з пляжного волейболу, присвячені 70-річчю утворення ФСТ «Колос»

10-12 липня в місті Лиман на базі відпочинку «Дарина» відбувся чемпіонат Донецької області з волейболу пляжного серед збірних команд чоловіків та жінок сільських районів, присвячений 70-річчю утворення ФСТ «Колос».

За звання кращих змагалися представники 12 районів Донеччини, яких привітав голова Донецької територіальної організації Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» Іван Костянецький.

У запеклій боротьбі серед жінок першою стала команда ВК «Мангуш» у складі Євгенії Подлубної та Софії Серафімової, другими – спортсменки Мар’їнського району Анастасія Янцен та Марина Профатілова, третіми – представниці Слов’янського району Катерина Ломакіна та Дар’я Белицька.

Серед чоловіків перемогу святкувала досвідчена команда Волноваського району – Андрій Степаніщенко та Микола Єрмоленко, які у фінальній зустрічі обіграли волейболістів з Костянтинівського району Євгенія Логошу та Дениса Грудина. Замкнули трійку призерів Дмитро Сич та Ігор Скрипцов із Бахмутського району.

Команди-переможниці та призери отримали кубки і грамоти, спортсмени – медалі й грамоти управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації.

 
 
14.07.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах