Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Артем Удачин довів свій високий клас

У Чернігові пройшов Кубок України з важкої атлетики, на якому впевнену перемогу в категорії понад 105 кг здобув представник Міжнародного спортклубу «ІСД» донеччанин Артем Удачин.

У сумі наш атлет показав результат - 443 кг (200 кг - у ривку і 243 кг - у поштовху). Друге місце в категорії понад 105 кг посів Олег Прошак (Дніпропетровськ) - 435 кг. Третім став Денис Смородінов (АР Крим) - 410 кг.

Як зазначив тренер Удачина - Віктор Романчук, його підопічний показав дуже високий результат, який відповідає високому рівню в світовій табелі про ранги. І це при тому, що Артем під час виступу не використав усі спроби, працюючи на перемогу, яка дозволила відібратися на чемпіонат Європи з важкої атлетики. Це змагання пройде з 8 по 14 квітня 2013 року в Тирані (Албанія).

До речі, в Чернігові Артем Удачин приніс збірній Донецької області єдину медаль вищої гідності. Також в активі наших земляків три бронзові нагороди. Їх володарями стали: у категорії 56 кг - Віктор Єрмаков із Зугреса з результатом 208 кг, у категорії 94 кг - Роман Зайцев з Краматорська з результатом 357 кг, і в категорії понад 75 кг серед жінок - Анастасія Лисенко з Вугледара з результатом 190 кг.

За підсумками Кубка України збірна Донецької області посіла третє загальнокомандне місце.

 
За інформацією спортивного клубу «ІСД»
 
02.03.2013

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах