Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Маргарита Крилова – бронзова призерка чемпіонату України з триатлону

5-6 липня в селі Сухолуччя Київської області відбувся перший в умовах пандемії офіційний чемпіонат України з триатлону на спринтерській дистанції серед дорослих та юніорів, а також чемпіонат України з акватлону серед дорослих та молоді.

Змагання були організовані з дотриманням всіх протиепідеміологічних рекомендацій: старт і фініш у різних локаціях, у кожній групі учасників не більше 50-ти осіб.

Школу вищої спортивної майстерності Донецької області на чемпіонатах представили підопічні заслуженого тренера України Георгія Драгуляна.

Маргарита Крилова посіла третє місце серед жінок на спринтерській дистанції (750 м плавання, 20 км велозаїзд та 5 км біг), поступившись срібній призерці Софії Приймі зі Львова та чемпіонці Юлії Єлістратовій з Житомиру. У змаганнях з акватлону (1 км плавання, 500 м біг) Маргарита також стала третьою.

Серед чоловіків на спринтерській дистанції Іван Меньшиков та Юліан Дем’янов посіли 5 і 8 місця відповідно. У змаганнях з акватлону Юліан був восьмим, а Іван Меньшиков – дев’ятим.

Серед юніорів у спринті за крок до п’єдесталу пошани зупинився Мирон Бойко, який посів 4 місце. Іван Шевченко, Максим Подушкін і Максим Стародубцев закрили першу дванадцятку, посівши 6, 11 та 12 місця відповідно.

 
 

Фото – Федерації триатлону України та Bachuki Darsaniia

10.07.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах