Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


«Велике будівництво»: У Селидовому реконструюють стадіон «Шахтар»

У рамках програми «Велике будівництво», що була ініційована президентом України Володимиром Зеленським, триває реконструкція стадіону «Шахтар» дитячо-юнацької спортивної школи міста Селидове.

8 липня начальник управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик із робочим візитом відвідав Селидове, де разом із міським головою Віктором Ремізовим проінспектував хід реалізації проєкту.

Так, станом на сьогоднішній день виконано демонтажні роботи, споруджено закладні під нові трибуни стадіону, проходить ремонт адміністративного корпусу (замінено вікна на металопластикові, проводиться оновлення всіх внутрішніх комунікацій, перепланування кабінетів, заміна підлоги та утеплення покрівлі), тривають облаштування щебеневої основи під бігові доріжки, роботи з підведення комунікацій, будівництво стаціонарних туалетів. Паралельно завершено реалізацію інвестиційного проєкту щодо улаштування футбольного поля зі штучним покриттям 105x68 м.

Роботи з реконструкції мають бути виконані до 1 жовтня 2020 року. У режимі реального часу мешканці Донеччини можуть спостерігати за оновленням стадіону «Шахтар» завдяки вебкамері за посиланням: https://youtu.be/9E5iEbHPmto.

Відзначимо, що проєктом реконструкції об’єкту передбачено: ремонт у адмінбудівлі з заміною внутрішніх і зовнішніх інженерних мереж, встановлення зовнішнього освітлення та електронного табло, облаштування 4 бігових доріжок з поліуретановим покриттям та майданчика з тренажерним обладнанням, заміну конструкції трибун на стаціонарні відкриті з пластиковими стільцями на 1693 місця, благоустрій прилеглої території. Стадіон буде обладнано елементами доступності для маломобільних груп населення.

Замовником робіт є відділ сім'ї, молоді та спорту Селидівської міської ради, підрядником виступає ТОВ «АЛЬЯНСБУД». Вартість проєкту з реконструкції складає 32827,278 тис. грн., роботи фінансуються за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку, обласного та міського бюджетів.

 
 
 
 
 

Нагадаємо, у контексті національного проєкту «Велике будівництво» включено 5 стадіонів на території Донеччини: у Волновасі, Краматорську, Селидовому та Слов’янську. 14 травня в рамках програми Президента України, спрямованого на масштабну розбудову якісної інфраструктури, було відкрито перший у країні спортивний об’єкт – крите футбольне поле зі штучним покриттям у краматорському парку культури та відпочинку «Сад Бернацького».

08.07.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах