Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


На футбольному турнірі «Кубок пам’яті Ларсона-2020» перемогла команда обласної прокуратури

5 липня на футбольному полі зі штучним покриттям у Саду Бернацького відбувся символічний турнір «Кубок пам’яті Ларсона», присвячений 6-й річниці визволення Краматорська та Слов’янська від незаконних збройних формувань.

Зірковий склад ФК «Маестро» організовує цей захід щороку на честь пам’яті свого друга і товариша по команді: Сергій Ларкін, він же Ларсон, відправився на війну добровольцем, деякий час служив у Краматорську та став одним з ініціаторів проведення першого Матчу звільнення.

Цьогоріч турнір зібрав 6 команд, які представляли Військову службу правопорядку, Прикордонний загін, прокуратуру Донецької області, Державну службу з надзвичайних ситуацій, 81 окрему аеромобільну бригаду та 85 авіаційну комендатуру. Відповідно до рекомендацій щодо проведення масових заходів під час карантину, кожен учасник пройшов температурний скринінг.

Після відбіркових ігор у групах, що складалися з трьох команд, у боротьбу за 3 місце вступили «Патріот» 81-ї окремої аеромобільної бригади та «Рятувальник» Державної служба з надзвичайних ситуацій. Матч закінчився нічиєю, тому долю бронзового кубку вирішила серія післяматчевих пенальті, де кращою виявилась команда «Патріот».

У фіналі «Кубку пам’яті Ларсона-2020» зустрілися футболісти прокуратури Донецької області та «Крила Донбасу» 85-ї авіаційної комендатури. І перемогу з мінімальним рахунком 1:0 святкували представники прокуратури – минулорічні переможці.

Кращим гравцем турніру організатори визнали Олександра Кеванашвілі (прокуратура Донецької області), кращим воротарем – Віталія Юхімця (81 окрема аеромобільна бригада).

 
 
 
 

Кубки та медалі переможцям і призерам вручили: начальник управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик, начальник управління з гуманітарних питань Краматорської міської ради Андрій Гореславець та військовий комісар Краматорського міського військового комісаріату, полковник Володимир Притков.

Учасники турніру вшанували хвилиною мовчання героїв України, які загинули під час збройного конфлікту на сході нашої держави, згадали краматорчанина, патріота та талановитого воротаря ФК «Авангард» Степана Чубенка, який у липні 2014 року був жорстоко замучений і розстріляний за проукраїнську позицію.

 

Фото – управління з гуманітарних питань Краматорської міської ради

06.07.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах