Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Ясинуватій сімейні команди змагалися зі стрільби з пневматичної гвинтівки та дартс

У Ясинуватській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 6 відбулися міські змагання зі стрільби з пневматичної гвинтівки та дартс серед сімейних команд.

Кілька років тому завдяки міні-проекту місцевого розвитку Донецької обласної ради в Ясинуватій було відновлено шкільний тир, відремонтовано приміщення, закуплено три гвинтівки – і з тих пір міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» проводить змагання серед різних верств населення.

Після вдалих пострілів перше місце посіла родина Мусієнко в складі тата Володимира (вчитель загальноосвітньої школи) та доньки Катерини (студентка 5 курсу, ДонДУУ), найбільш влучними вони виявилися також і в особистому заліку. Друге місце в змаганнях зі стрільби з пневматичної гвинтівки посіла сім’я Кирик: тато Олег (машиніст ТЧ-20) із сином Віталієм (учень місцевого професійного ліцею залізничного транспорту). На третій сходинці опинилася сім’я Стукало у складі мами Яни (головний бухгалтер районної спортивної школи) та сина Олександра (школяра). Серед школярів найкращий результат показав Борис Високоборський (ЗОШ № 4 м. Макіївка).

У змаганнях з дартс перемогли сестри: Міхаеля Гинку та Настя Корчук. Друге місце посіла сім’я Неня у складі тата Сергія із синами Дмитром та Борисом, а третє – сім’я Кирик.

Переможці та призери нагороджені грамотами міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

 
04.02.2014

Новини

Розклад виступів паралімпійців Донецької області на Іграх-2024

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах