Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У рамках проєкту «Велике будівництво» у Волновасі споруджується новий стадіон

25 червня заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін і начальник управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик із робочим візитом відвідали місто Волноваха, де проходить спорудження стадіону в контексті програми «Велике будівництво», започаткованої президентом України Володимиром Зеленським.

Реалізація проєкту поруч із загальноосвітньою школою №3 передбачає будівництво футбольного поля зі штучним покриттям розмірами 90х60 метрів, бігових доріжок, установку трибуни для глядачів на 264 місця, облаштування роздягалень, душових, санвузлів, зовнішнього освітлення та парковки. Замовником робіт є комунальна фізкультурно-оздоровча установа «Донецький обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Наразі на місці будівництва стадіону у Волновасі завершено земельні роботи (сплановано ділянки під бігові доріжки, основу футбольного поля та трибуни), на 40% виконано переобладнання гаражів під роздягальні (зроблено покрівлю, утеплення фасадів, розводку комунікацій), проходять роботи з влаштування щебеневої основи під укладку штучного покриття.

На 2020 рік передбачено кошти в сумі 27303,548 тис. грн., у тому числі 21903,548 тис. грн. – з обласного бюджету, 5400 тис. грн. – з районного бюджету. Підрядником виступає ТОВ «ТБК СХІД», термін завершення робіт – вересень-жовтень 2020 року.

Нагадаємо, у контексті національного проєкту «Велике будівництво» 14 травня було відкрито перший в Україні спортивний об’єкт – крите футбольне поле зі штучним покриттям у парку культури та відпочинку «Сад Бернацького» міста Краматорськ. До середини осені 2020 року на території Донецької області мають відреконструювати стадіони у Селидовому і Слов’янську, збудувати «з нуля» стадіон у Волновасі та ще один у Краматорську.

 
 
 
25.06.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах