Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У онлайн-режимі обговорили актуальні питання роботи обласних спортивних організацій

24 червня в онлайн-режимі під головуванням начальника управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимира Мицика відбулася розширена апаратна нарада з керівниками обласних організацій фізкультурно-спортивної спрямованості.

У вступному слові Володимир Мицик першочергово закликав колег дотримуватися карантинних заходів, впроваджених у зв’язку із запобіганням поширенню випадків захворювань, спричинених коронавірусом. Так, робота закладів фізичної культури і спорту має здійснюватися лише за умови виконання Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів на період карантину, затверджених постановами головного державного санітарного лікаря України. Зокрема, обов’язковими є: проведення температурного скринінгу всім працівникам та відвідувачам, дотримання соціальної дистанції, заходів індивідуальної профілактики та протиепідемічних заходів.

«Сподіваємося, що невдовзі ми зможемо повноцінно проводити роботу щодо тренувань та змагань, а поки маємо неухильно слідувати вимогам, які встановлені в рамках карантину. Адже нехтувати протиепідемічними заходами – означає наражати на небезпеку себе та оточуючих. А нові спалахи інфікування серед мешканців регіону можуть спричинити посилення карантинних обмежень, зокрема, закриття закладів фізичної культури та спорту – таке рішення має право прийняти обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій», - зазначив Володимир Мицик.

Заступник начальника управління-начальник відділу реалізації профільних програм управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Наталія Точилова доповіла з питання про хід виконання програм розвитку закладів і установ сфери фізичної культури та спорту, звернувши увагу колег на своєчасному наданні актуальної інформації при формуванні відповідних звітів.

Про підсумки участі обласних організацій фізкультурно-спортивної спрямованості у всеукраїнській донорської акції «Перемога у нас в крові» розповів заступник начальника управління-начальник відділу організаційно-кадрової роботи управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Сергій Горбунов. Так, він зазначив, що до благодійного марафону долучилися представники 11 обласних організацій, серед яких найактивнішими виявилися ОСДЮСШОР з видів боротьби, ОСДЮСШОР з боксу та ШВСМ. Також Сергій Горбунов висвітлив питання про аналіз виконання щомісячних планів роботи обласних організацій та про якість надання щотижневої інформації щодо наявності вакантних посад.

Начальник відділу фізкультурно-спортивної роботи управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Марина Будовій доповіла з наступних питань: 1) про аналіз  надання щоденної інформації щодо послаблення протиепідемічних заходів; 2) про надання інформації щодо внесення змін до календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів Донецької області й плану фінансування; 3) про рейтинг керівників обласних організацій підпорядкованих управлінню, фізкультурно-спортивних товариств, організацій, що знаходяться на фінансовій підтримці управління, який проводиться згідно 12 показників роботи за підсумками першого півріччя та року.

«Враховуючи те, що протягом 3 місяців спортивне життя регіону було «поставлене на паузу», наразі актуальним є перегляд календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів Донецької області на 2020 рік. Також необхідно оперативно вносити зміни до кошторисів, з урахуванням нових норм витрат на харчування спортивних заходів», - наголосив начальник управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик.

З питання про аналіз виконання обласного бюджету за звітний період, щодо залишків асигнувань і залишків на реєстраційних рахунках, доповів головний спеціаліст відділу бухгалтерського обліку і звітності управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Денис Мухін.

Про нове в законодавстві розповіла головний спеціаліст-юрисконсульт відділу організаційно-кадрової роботи управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Ольга Ясінко, акцентувавши увагу на питаннях дистанційної роботи працівників і запобігання конфлікту інтересів.

 
24.06.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах