Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Вітаємо з Міжнародним олімпійським днем!

Дорогі друзі!

Прийміть щирі вітання з нагоди 126-ї річниці з дня заснування Міжнародного олімпійського комітету!

Яскравими провідниками олімпійських цінностей в Україні є спортсмени-чемпіони, серед яких чимало вихідців із Донецької області. Про міцні спортивні традиції нашого регіону красномовно свідчать яскраві досягнення атлетів на літніх Олімпійських іграх – це 38 медалей: 14 золотих, 10 срібних, 14 бронзових. Право поїхати в 2021 році в Токіо вибороли 4 представника Донеччини, і ми щиро бажаємо їм, а також кожному українському спортсмену, хто здобуде омріяні ліцензії, підійти до старту найголовніших змагань у кращій формі та порадувати яскравими виступами всіх співвітчизників!

Слідуючи гаслу «спорт – це мир», своїми спортивними перемогами ми намагаємося сприяти розвитку сучасної, вільної та незалежної України, про яку б знали у всьому світі. Упевнений, досягнення представників Донецької області на міжнародному рівні надихатимуть хлопців і дівчат, тренерів на нові звершення. Свято Олімпійського дня доводить, що фізична культура і спорт об’єднують різні верстви населення, і досягнути будь-якої вершини можливо, якщо бути цілеспрямованим та багато працювати над собою.

У рамках відзначення Міжнародного олімпійського дня-2020 сердечно бажаю всім прихильникам олімпійського руху міцного здоров’я, мирного неба над головою та рідної землі під ногами, добробуту, злагоди й затишку в оселях!

 

З повагою,

начальник управління фізичної культури та спорту
Донецької облдержадміністрації

Володимир Мицик

23.06.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах