Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У наступному році базою для тренувань краматорських борців греко-римського стилю має стати КВПТУ № 42

22 червня під головуванням начальника управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимира Мицика відбулася робоча нарада щодо актуальних питань у організації учбово-тренувальних занять з греко-римської боротьби в місті Краматорськ.

До обговорення долучилися заступник директора департаменту освіти і науки облдержадміністрації Ганна Ященко, начальник управління з гуманітарних питань Краматорської міської ради Андрій Гореславець, перший заступник начальника управління капітального будівництва та перспективного розвитку міста Краматорської міськради Саід Османов, президент Донецької обласної федерації греко-римської боротьби, заслужений тренер України Олег Євтушенко, президент федерації греко-римської боротьби м. Краматорськ Сергій Пронін, директор ДЮСШ №1 Краматорської міської ради Анатолій Лепков, представник ТОВ «Фортіс» Вікторія Шелехова.

З метою забезпечення борців сучасними умовами для тренувань ще минулого року було прийнято рішення щодо будівництва спеціалізованого спортивного комплексу по вулиці Парковій. Наразі завершується розробка проєктно-кошторисної документації, після чого її передадуть на експертизу. До кінця 2020-го планується вийти на «нульовий цикл» будівництва, яке фінансуватимуться за кошти обласного та міського бюджетів.

Поки триватиме зведення нової споруди, актуальним постало питання щодо визначення тимчасового місця проведення занять борців. Після огляду наявних варіантів у місті, було обрано спортивний зал державного навчального закладу «Краматорське вище професійне торгово-кулінарне училище № 42». До Міністерства освіти і науки України, яке є власником приміщення, направили запит щодо дозволу на надання його в оренду, і за підсумками розгляду питання відповідною комісією прийнято позитивне рішення. Наступним кроком є включення потенційного об’єкту оренди до відповідного переліку Фонду державного майна України.

Задля розробки ПКД вже передбачено кошти в міському бюджеті Краматорська. Очікується, що роботи з капітального ремонту спортзалу КВПТУ № 42 та даху над ним будуть завершені до кінця 2020 року.

 
 
22.06.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах