Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Вітаємо ФК «Шахтар» (Донецьк) із четвертим поспіль і 13-м в історії чемпіонством України!

20 червня в рамках 27 туру Прем’єр-ліги України з футболу команда «Шахтар» (Донецьк), обігравши в Києві «Олександрію» з рахунком 3:2, стала недосяжною для переслідувачів і втринадцяте у свій історії здобула національне «золото». До цього «гірники» були кращими в 2002, 2005, 2006, 2008, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2017, 2018, 2019 роках.

Начальник управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик вітає футбольний клуб «Шахтар» (Донецьк) із черговим і, водночас, унікальним досягненням.

«Шановні керівники, тренери і гравці футбольного клубу «Шахтар»!

Від імені спортивної громадськості Донецької області прийміть щирі вітання з видатним успіхом – четвертим поспіль і тринадцятим в історії чемпіонством України!

Той факт, що національний титул команда здобула достроково, за 5 турів до фінішу, з величезним відривом від конкурентів, свідчить про справжній характер переможців, який був підкріплений найвищою спортивною майстерністю на футбольному полі та ефективною взаємодією всіх ланок клубу: гравців, тренерів, адміністрації клубу.

Домінування з м’ячом, красиві комбінації, яскраві голи – усе це матч за матчем приносило радість, безцінні позитивні емоції в ці непрості часи вболівальникам «Шахтаря» по всій Україні та створювало особливе свято для мешканців Донецької області.

Бажаємо клубу і надалі продовжувати динамічний рух  уперед, досягати нових яскравих перемог як на вітчизняному рівні, так і на європейській арені!».

21.06.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах