Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Вітаємо з Днем медичного працівника!

З 1994 року День медичного працівника в Україні відзначається в третю неділю червня, і цьогоріч він припадає на 21 червня.

Шановні медики!

Прийміть теплі, щирі вітання з нагоди професійного свята – Дня медичного працівника!

Професія медика в усі часи була однією з найнеобхідніших і найшановніших, адже саме від вас залежить збереження здоров’я нації, розвиток гармонійного суспільства та держави.

Особливу вдячність висловлюємо спортивним лікарям, лікарям Обласного лікарсько-фізкультурного диспансеру, щоденна робота яких полягає в слідкуванні за станом наших юних та провідних атлетів. А цей внесок є безцінним у нові перемоги та здобутки Донеччини як на всеукраїнських, так і на міжнародних змаганнях.

Ми висловлюємо медикам подяку за самовіддану працю, професійність, чуйність, людяність, теплоту рук та щирість сердець! Низький уклін вам за те, що ви перебуваєте на цілодобовій варті життя, за постійну готовність прийти на допомогу!

Нехай сторицею повертається до вас добро, дароване людям, у ваших домівках завжди панують мир, злагода й добробут, а у справах – мудрість та виваженість. Бажаємо вам професійного зростання, особистого щастя і, звичайно, найміцнішого здоров’я!

 

З повагою,

начальник управління фізичної культури та спорту
Донецької облдержадміністрації

Володимир Мицик

21.06.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах