Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Вадим Філашкін привітав з Днем медика працівників обласного лікарсько-фізкультурного диспансеру

18 червня, напередодні Дня медичного працівника, заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін привітав із професійним святом колектив комунального лікувально-профілактичного закладу «Обласний лікарсько-фізкультурний диспансер».

«Ваша праця завжди є затребуваною та шанованою, адже ви відповідаєте за найдорожче – здоров’я людей. Більше того, як спортивні лікарі, ви заслуговуєте на особливу вдячність за максимальні зусилля, спрямовані на ефективну підготовку атлетів до змагань та якісну реабілітацію після виступів. Таким чином, у витоках спортивних перемог Донеччини та України є ваша визнана заслуга. А найкращим подарунком для вас мають стати сучасні комфортні умови праці в приміщеннях обласного диспансеру, реконструкція якого підходить до завершення. Бажаю вам найміцнішого здоров’я, здійснення всіх мрій та бажань!» - сказав у зверненні до лікарів Вадим Філашкін.

Також урочисті вітання медикам з подякою за щоденну роботу на варті здоров’я спортсменів висловили начальник управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик і головний лікар обласного лікарсько-фізкультурного диспансеру Антон Діденко: «Проявляючи максимальну відповідальність у важливий для спортсмена момент, ви завжди готові прийти на допомогу, надати необхідні поради, рекомендації. Величезне спасибі вам за ваш досвід, знання, вашу чуйність і добрі умілі руки! Нехай у ваших оселях завжди панують мир, злагода і добробут!».

Листом-подякою облдержадміністрації за вагомий особистий внесок у розвиток і популяризацію фізичної культури та спорту в Донецькій області й віддану працю Вадим Філашкін нагородив заступника головного лікаря з медичного обслуговування Іллю Тригубчака та завідувачку відділення спортивної медицини та реабілітації Людмилу Крячко. Почесними грамотами управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації відзначено: лікаря-офтальмолога Ганну Галевич, лікаря-кардіолога Олега Ніколаєва та лікаря-пульмонолога Світлану Обидьонкову.

 
 
 
18.06.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах