Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Волноваський район та Селидове долучилися до всеукраїнської донорської акції «Перемога у нас в крові»

16 червня представники сфери спорту з Волноваського району та міста Селидове прийняли благодійну естафету від своїх колег.

Нагадаємо, до Всесвітнього дня донора крові, що відзначається 14 червня, Міністерством молоді та спорту України підтримано ініціативу Товариства Червоного Хреста України і комунікаційної агенції Ogilvy Україна. 15 червня в містах Краматорськ і Маріуполь учасниками всеукраїнського благодійного марафону «Перемога у нас в крові» (за хештегом #перемогаунасвкрові) під керівництвом управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації стали орієнтовно півсотні осіб.

Сьогодні до станції переливання крові міста Волноваха прийшло близько 20 представників сфери фізичної культури та спорту. Серед тих, хто долучився до акції – начальник відділу сім’ї, молоді та спорту управління освіти, сім’ї, молоді та спорту Волноваської райдержадміністрації Юлія Гломозда, директор Волноваської районної дитячо-юнацької спортивної школи Олег Кривцов, а також спортсмени та тренери Волноваського району.

Одночасно до Селидівського відділення переливання крові завітали дівчата з відділу сім’ї, молоді та спорту міської ради: «Кров – це те, що дуже часто рятує людські життя. Більше того, донорство ще й корисно для нашого організму. Давайте підтримувати один одного в цей нелегкий для нашої країни час! Можливо так станеться, що донорська допомога буде потрібна комусь з вас або ваших близьких».

Мета благодійного марафону – це привернення уваги суспільства до проблеми дефіциту крові в банках крові України. Акція є безстроковою, тож долучитися до неї може кожен бажаючий.

 
 
 
16.06.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах