Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Павло Кириленко перевірив хід спорудження стадіонів у Волновасі та Селидовому

12-13 червня під час робочої поїздки по регіону голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко ознайомився з ходом спорудження стадіонів у містах Волноваха та Селидове, що проходить в рамках програми «Велике будівництво», започаткованої президентом України Володимиром Зеленським.

Нагадаємо, у контексті національного проєкту, спрямованого на масштабну розбудову якісної інфраструктури України до кінця 2020 року, включено 5 стадіонів на території Донеччини: у Волновасі, Краматорську, Селидовому та Слов’янську. 14 травня в рамках програми «Велике будівництво» було відкрито перший в Україні спортивний об’єкт – крите футбольне поле зі штучним покриттям у краматорському парку культури та відпочинку «Сад Бернацького».

Зведення стадіону в місті Волноваха поруч із загальноосвітньою школою №3 передбачає будівництво футбольного поля зі штучним покриттям розмірами 90х60 метрів, бігових доріжок, установку трибуни для глядачів на 264 місця, облаштування роздягалень, душових, санвузлів, зовнішнього освітлення та парковки. Замовником робіт є комунальна фізкультурно-оздоровча установа «Донецький обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Наразі на місці будівництва стадіону у Волновасі тривають земельні роботи щодо влаштування основи футбольного поля, підведення комунікацій та переобладнання гаражів під роздягальні. На 2020 рік передбачено кошти в сумі 27303,548 тис. грн., фінансування відбувається за рахунок обласного та районного бюджетів.

 
 

Проєктом реконструкції стадіону «Шахтар» у місті Селидове передбачено оновлення адмінбудівлі з заміною внутрішніх і зовнішніх інженерних мереж, встановлення зовнішнього освітлення та електронного табло, облаштування 4 бігових доріжок з поліуретановим покриттям та майданчика з тренажерним обладнанням, заміну конструкції існуючих трибун на стаціонарні відкриті з пластиковими стільцями на 1693 місця, благоустрій прилеглої території. Замовником робіт є відділ сім’ї, молоді та спорту міської ради.

На сьогодні в Селидовому демонтовано старі трибуни, огорожу, проходить ремонт у адміністративній будівлі (зокрема, виконано демонтаж покрівлі, розпочато заміну вікон), тривають роботи з підведення комунікацій, заміна теплотраси. Паралельно завершується реалізація інвестиційного проєкту щодо улаштування футбольного поля зі штучним покриттям 105x68 м. Вартість проєкту з реконструкції стадіону складає 32827,278 тис. грн., роботи фінансуються за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку, обласного та міського бюджетів.

 
 

У ході робочої поїздки Павло Кириленко обговорив із представниками місцевої влади проблемні моменти. Досягнуто домовленість про спільні дії, щоб усі роботи були виконані якісно, і розпочаті проєкти завершилися вчасно.

13.06.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах