Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Донеччина долучається до всеукраїнської донорської акції «Перемога у нас в крові»

Напередодні Всесвітнього дня донора крові, що відзначатиметься 14 червня 2020 року, Міністерством молоді та спорту України підтримано ініціативу Товариства Червоного Хреста України і комунікаційної агенції Ogilvy Україна. 12 червня в Києві відбувся офіційний запуск всеукраїнського благодійного марафону «Перемога у нас в крові» (за хештегом #перемогаунасвкрові).

Метою марафону є привернення уваги суспільства до проблеми дефіциту крові в банках крові України шляхом залучення спортсменів і видатних особистостей до здачі крові задля того, щоб власним прикладом продемонструвати безпечність цієї процедури, а також популяризувати здоровий спосіб життя.

До акції долучається і Донецька область, яка запрошує всіх бажаючих 15 червня 2020 року о 10:00 прийти до станцій переливання крові в містах Краматорськ (вул. Василя Стуса, 8) і Маріуполь (вул. Троїцька, 48). Пам’ятка «Здай кров – врятуй життя» додається.

Акція є безстроковою і розпочинається із заклику до спортсменів та їхніх вболівальників. Чому саме вони? У зв’язку з пандемією цього року багато знакових спортивних подій було перенесено або взагалі скасовано. Спортсмени, які так наполегливо готувалися до сезону-2020, – Олімпійських ігор, EURO-2020, чемпіонатів та кубків – залишилися вдома. Хто, як не вони, знаходяться зараз на піку фізичної форми? Чия кров зараз має найкращі показники та високий рівень гемоглобіну? Запрошуючи спортсменів підтримати цю ініціативу, організатори звертаються до усіх прихильників здорового способу життя. Так переможці зможуть допомагати іншим перемагати хвороби.

Запрошуємо ЗМІ долучитися до заходу!

 

 
12.06.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах