Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Стипендії Кабінету Міністрів України призначено двом тренерам Донецької області

3 червня Кабінет Міністрів України призначив 75 стипендій видатним тренерам, які забезпечують підготовку спортсменів до участі в Олімпійських та Паралімпійських іграх.

Відповідне розпорядження № 614-р від 03 червня 2020 року опубліковано на офіційному сайті Уряду.

До переліку стипендіатів увійшли два заслужені тренери України з легкої атлетики, тренери-викладачі Школи вищої спортивної майстерності Донецької області:

- Анатолій Григорович Бойко – особистий тренер Ольги Саладухи, яка входить до складу кандидатів елітної групи з легкої атлетики на участь в Іграх ХХХІІ Олімпіади у м. Токіо (Японія);

- Олександр Миколайович Шевченко – особистий тренер Мар’яна Закальницького, який також входить до складу кандидатів елітної групи з легкої атлетики на участь у наступних Олімпійських іграх.

При цьому Анатолію Бойку, який отримував стипендію, призначену розпорядженням Кабінету Міністрів України від 15 січня 2020 р. № 26, у подальшому виплачуватиметься стипендія, передбачена розпорядженням від 03 червня 2020 р.

Стипендії Уряду видатним тренерам призначаються на 1 рік і становлять 15 прожиткових мінімумів для працездатних осіб. Загальна сума складає близько 30 млн грн на 75 стипендій.

06.06.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах