Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


ECOlympic до Всесвітнього дня довкілля на Донеччині

5 червня щорічно у всьому світі відзначається Міжнародний день ООН «Всесвітній день довкілля».

З цієї нагоди відділенням НОК України в Донецькій області спільно з департаментом екології та природних ресурсів Донецької облдержадміністрації було реалізовано напрямок «Олімпійський екомодуль/ECOlympic» Всеукраїнського спортивно-інтерактивного заходу серед дітей та молоді #OlympicLab. Ініціатором і засновником проєкту є Національний олімпійський комітет України.

Спікером виступив фахівець природоохоронної сфери Андрій Зуяков. Школярі та спортивна спільнота Вугледару почули цікаву розповідь про природно-заповідний фонд та лісове господарство Донецької області. Загальній увазі була представлена презентація до теми та відеофільм. Андрій презентував спеціалізовану літературу, яка розробляється та видається департаментом екології: це і «Червона книга Донецької області», і «Атлас-довідник «Святі Гори», і «Заповідні кам’яні могили».

До онлайн-зустрічі долучилися також представники інших регіонів. Донеччину привітала майстер спорту України міжнародного класу з художньої гімнастики, фіналістка Олімпійських ігор 2008 року Віра Передерій зі Львову. Вона зазначила важливу роль заходів, які спрямовані на захист екології, спираючись на власний досвід у здійсненні масштабних проєктів з розвитку олімпійського руху.

Питання, розглянуті під час зустрічі, виявилися досить цікавими для громадськості та визначили цілий перелік тем з екологічного напрямку на майбутнє.

 
 
 

Відеозапис зустрічі представлений на Youtube-каналі Відділення НОК України в Донецькій області:

05.06.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах