Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Селидовому набирає обертів реконструкція стадіону «Шахтар»

3 червня заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін і начальник управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик із робочим візитом відвідали місто Селидове, де провели нараду з питань реалізації програми Президента України «Велике будівництво».

Із поточною ситуацією щодо оновлення стадіону «Шахтар» у Селидовому керівництво області ознайомив міський голова Віктор Ремізов. Так, на сьогоднішній день виконано демонтаж трибун, огорожі, проходить ремонт у адміністративній будівлі, триває заміна теплотраси, роботи з підведення комунікацій. Паралельно завершується реалізація інвестиційного проєкту щодо улаштування футбольного поля зі штучним покриттям 105x68 м. Уже зроблено укладання штучного газону, нанесення розмітки, залишається встановити ворота та кутові прапорці, засипати покриття з синтетичної трави гумовим гранулятом.

Проєктом передбачено реконструкцію адмінбудівлі з заміною внутрішніх і зовнішніх інженерних мереж, влаштуванням приміщень душових, медичного кабінету, санвузлу для маломобільних груп населення, ремонт ґанку, встановлення зовнішнього освітлення та електронного табло, облаштування 4 бігових доріжок з поліуретановим покриттям та майданчика з тренажерним обладнанням, заміну конструкції існуючих трибун на стаціонарні відкриті з пластиковими стільцями на 1600 місць, благоустрій прилеглої території.

Вартість проєкту з реконструкції стадіону складає 32827,278 тис. грн., роботи фінансуються за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку, обласного, міського бюджетів і мають завершитися до кінця 2020 року.

Нагадаємо, у контексті національного проєкту «Велике будівництво» 14 травня було відкрито перший в Україні спортивний об’єкт – крите футбольне поле зі штучним покриттям у парку культури та відпочинку «Сад Бернацького» міста Краматорськ. Також на території Донецької області мають відреконструювати стадіони у Селидовому і Слов’янську, збудувати «з нуля» стадіон у Волновасі та ще один у Краматорську.

 
 
 
03.06.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах