Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Обласний фізкультурно-оздоровчий захід «Індивідуальний забіг: разом – і для всіх» завітав до Маріуполя та Селидового

30 травня особисті змагання обласного заходу «Індивідуальний забіг: разом – і для всіх» у безконтактному форматі, який є новим прикладом організації фізкультурно-оздоровчої діяльності в умовах карантину, відбулися в містах Маріуполь і Селидове.

Маріупольців із 9 години ранку запрошували приєднатися до заходу в Приморському парку. Усього забіг на дистанцію 1600 м подолали 57 чоловік, кожен з яких отримав грамоту, медаль та подарунок від організаторів: управління молоді та спорту Маріупольської міської ради і комунального закладу «М-спорт».

Місцем проведення заходу в Селидовому обрали паркову зону біля міської дитячо-юнацької спортивної школи. До забігу, довжина якого склала 600 м, долучилися 28 любителів здорового способу життя, яких на фініші нагородили грамотами відділу сім’ї, молоді та спорту Селидівської міськради і міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Додамо, що несприятливі погодні умови не дозволили провести запланований забіг у Шахівській ОТГ, який перенесено на 1 червня.

Таким чином, станом на сьогодні обласний фізкультурно-оздоровчий захід «Індивідуальний забіг: разом – і для всіх» охопив 430 учасників – представників 9 міст, 2 районів і 3 об’єднаних територіальних громад Донецької області. Найближчим часом відбудеться підведення командних результатів, відповідно до яких кращі отримають кубки, медалі й грамоти управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації.

 
 
 
30.05.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах