Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Обласний захід «Індивідуальний забіг: разом – і для всіх» завітав до Костянтинівки

26 травня місцем проведення особистих змагань обласного заходу «Індивідуальний забіг: разом – і для всіх» у безконтактному форматі, який є новим прикладом організації фізкультурно-оздоровчої діяльності в умовах карантину, став парк культури та дозвілля «Ювілейний» міста Костянтинівка.

На забіг, попри дощ, вийшли 15 осіб із Костянтинівки та 14 представників Костянтинівського району – це люди різновікових категорій, які піклуються про своє здоров’я та регулярно долучаються до усіляких напрямків рухової активності. Дистанція склала близько 1000 м, і кожен, хто її подолав, отримав грамоту як заохочення за участь.

Нагадаємо, що фізкультурно-оздоровчий захід «Індивідуальний забіг: разом – і для всіх» триватиме до 31 травня. Минулими вихідними до участі долучилися Краматорськ та Великоновосілківський район, також свої заявки підтвердили міста Бахмут, Маріуполь, Мирноград, Новогродівка, Покровськ, Селидове, Андріївська, Іллінівська, Сіверська та Шахівська об’єднані територіальні громади.

Відповідальність за підготовку та безпосереднє проведення особистих змагань покладається на органи управління фізичної культури та спорту виконкомів міських рад та райдержадміністрацій, ОТГ. За підрахунком командного заліку учасники, що посіли 1-3 місця, будуть нагороджені кубками, медалями і грамотами управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації.

 
 
27.05.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах