Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Обласному заходу «Індивідуальний забіг: разом – і для всіх» дали старт у Великій Новосілці та Краматорську

23 травня смт Велика Новосілка, а 24 травня місто Краматорськ стали місцем проведення особистих змагань обласного заходу «Індивідуальний забіг: разом – і для всіх» у безконтактному форматі, який є новим прикладом організації фізкультурно-оздоровчої діяльності в умовах карантину.

У Великій Новосілці дистанцію довжиною 600 м подолали 30 учасників. Це вихованці Великоновосілківської РК ДЮСШ «Старт», представники Великоновосілківського відділення поліції Волноваського відділу поліції ГУНП в Донецькій області, учні Великоновосілківської ЗОШ № 2, учні та викладачі Великоновосілківського професійного ліцею, представники районного футбольного клубу «Прометей».

У краматорському парку «Ювілейний» дистанцію довжиною близько 1000 м подолали 25 учасників різних вікових категорій, згідно обраного під час онлайн-реєстрації часу. З результатами можна ознайомитися за посиланням.

Відзначимо, що учасниками заходу «Індивідуальний забіг: разом – і для всіх» можуть бути представники різних верств населення та рівня фізичної підготовленості від 14 років і старше. Згідно Положення, вони несуть відповідальність за своє фізичне здоров’я, його медичний контроль та повинні, дотримуючись визначених санітарних та протиепідемічних заходів, за визначений ліміт часу подолати забіг і перетнути лінію фінішу.

Рекомендований інтервал між стартами учасників заходу складає 2 хв., ручний хронометраж здійснюється суддею. Місця збору і реєстрації результатів учасників заходу повинні бути огородженими або мати спеціальну розмітку. Захід проводиться на підготовлених трасах, за їх відсутності по велосипедних або пішохідних доріжках, але не по м’якій поверхні.

 
 

Захід триватиме до 31 травня. Окрім Краматорська та Великоновосілківського району, свої заявки на участь уже підтвердили міста Бахмут, Костянтинівка, Маріуполь, Мирноград, Новогродівка, Покровськ, Селидове, Костянтинівський район, Андріївська, Іллінівська, Сіверська та Шахівська об’єднані територіальні громади.

Додамо, що відповідальність за підготовку та безпосереднє проведення особистих змагань покладається на органи управління фізичної культури та спорту виконкомів міських рад та райдержадміністрацій, ОТГ. За підрахунком командного заліку учасники, що посіли 1-3 місця, будуть нагороджені кубками, медалями і грамотами управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації.

 
 
25.05.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах