Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Денис Клюшников ознайомився з ходом реконструкції в Слов’янську стадіону імені Юрія Скиданова

25 травня заступник голови Донецької облдержадміністрації Денис Клюшников під час робочої поїдки в місто Слов’янськ відвідав стадіон імені Юрія Скиданова, реконструкція якого відбувається в рамках програми «Велике будівництво», започаткованої президентом України Володимиром Зеленським.

Проєктом передбачено: ремонт трибун на 2550 місць і адміністративної будівлі, облаштування бігових доріжок навколо існуючого футбольного поля 105х68 метрів, що залишиться з натуральним газоном, а також огорожі по периметру стадіону, будівництво тенісного корту, міні-футбольного поля, універсального майданчику для гри у волейбол та баскетбол, майданчику з тренажерним обладнанням.

На оновлення стадіону імені Ю.П.Скиданова комунального закладу «Спортивний клуб за місцем проживання «Культурно-спортивний центр» у 2020 році передбачено 35 469,872 тис. грн., з яких 31 922,884 тис. грн. – це кошти Державного фонду регіонального розвитку, 3 546,988 тис. грн. – кошти місцевого бюджету.

Нагадаємо, 14 травня в рамках національного проєкту «Велике будівництво» було відкрито перший в Україні спортивний об’єкт – крите футбольне поле зі штучним покриттям у парку культури та відпочинку «Сад Бернацького» міста Краматорськ. До кінця 2020 року на території Донецької області мають відреконструювати стадіони у Селидовому і Слов’янську, збудувати «з нуля» стадіон у Волновасі та ще один у Краматорську.

 
 
 
25.05.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах