Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


На Донеччині визначилися переможці конкурсу «Мій улюблений вид спорту»

19 травня завершився фотоконкурс «Мій улюблений вид спорту», який у соціальній мережі Facebook організувало Відділення НОК України в Донецькій області. До проведення заходу також долучилися Донецьке обласне відділенням Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України та кафедра фізичного виховання і спорту Донбаської державної машинобудівної академії.

Умови конкурсу були дуже прості. Кожен бажаючий міг зробити колаж із фотографій на тему «Мій улюблений вид спорту» і надіслати його до оргкомітету. Роботи – а всього до цікавої ініціативи приєдналося 360 учасників – розміщено у Facebook на сторінках організаторів заходу: www.facebook.com/nocdnua та www.facebook.com/donsportosvita.

Експертна комісія визначила 180 номінантів конкурсу, серед яких програма random.org обрала трійку переможців: Таїсія Чугай (місто Лиман), Давид Куліков (місто Покровськ) та Ілля Сазанський (місто Добропілля).

Також, за умовами конкурсу, було впроваджено номінацію «Глядацькі симпатії». Захоплення аудиторії викликали роботи Анастасії Сищенко – учениці Краматорської української гімназії та Валерії Завгородньої – вихованки обласної федерації черліденгу з міста Білицьке.

Спеціальною номінацією «Більше, ніж життя» у рамках конкурсу «Мій улюблений вид спорту» організатори відзначили колаж із фотографій Степана Чубенка – воротаря футбольного клубу «Авангард», учня ЗОШ №12 міста Краматорськ. У липні 2014 року цей талановитий хлопець був жорстоко замучений і розстріляний за проукраїнську позицію, але у пам'яті всіх тих, хто знав його, назавжди залишиться справжнім патріотом, чудовим спортсменом, мужньою та чуйною людиною.

Конкурс поширився за межі Донецької області: так, представницю Рівненщини Маріанну Петрук за активну участь також відзначено окремим призом.

Усі переможці найближчим часом отримають свої подарунки від Відділення НОК України в Донецькій області та Донецького обласного відділення КФВС МОН України.

 
 
 
 
20.05.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах